Dragon Age 2 med mer dynamisk slåssing

Dragon Age 2 med mer dynamisk slåssing

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Bioware har nå annonsert Dragon Age 2, oppfølgeren til det superpopulære rollespillet fra i fjor. De fleste visste nok at dette spillet var på vei fra før av, men nå har vi i tillegg fått informasjon om spillet omsider.

Om mulig ser det ut til at spillet vil fokusere enda mer på historie enn sin forgjenger. Vi loves cinematisk historiefortelling i ekte Bioware-stil.

I Dragon Age 2 tar du kontroll over Hawke. Hawke er et fattig og ubetydelig null, men han ender opp med å bli den personen alle må stole på.

Nok en gang vil man være nødt til å spore opp allierte, og valgene man gjør i løpet av spillet vil ha ringvirkninger på plottet senere.

Spillet vil ha et mer dynamisk og spillerstyrt kampsystem enn før. I tillegg loves det oppgradert grafikk, noe som er bra med tanke på at grafikken var det eneste området det første spillet egentlig skuffet litt.

Dragon Age 2 slippes til X360, Windows PC og PC i mars 2011.

Les også: Mer Dragon Age om ett år
Les også: Anmeldelse av Dragon Age Origins: Awakening
Les også: Dragon Age 2 på trappene


(Kilde: Pressemelding)

Dragon Age: Origins

PS3
Slippdato: 6. november 2009
Sjanger: Rollespill
Utvikler: BioWare Corp.
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (23)

Forsiden akkurat nå

Til toppen