Driver: Parallel Lines

Atari har sluppet en ny trailer med mer gameplay fra det kommende, og fjerde spillet i Driver-serien.

Historien i Driver Parallel Lines starter i en nøyaktig gjengivelse av New York City på 70-tallet. Helten denne gangen er en attenåring med kallenavn The Kid. Han har ingen respekt for lover og regler, eier ikke dårlig samvittighet, men er på jakt etter en sjåførjobb. Vår gutt blir derfor ansatt som fluktsjåfør i en intrigant gruppe, hvis mål er å drepe de største navnene i den kriminelle undergrunnen.

Fokuset ligger nok en gang på heseblesende biljakter med spillets åtti biler, gjennom områder som The Bronx, Brooklyn og Manhattan. Men vi får også segmenter der du må forlate bilen og fortsette til fots. Spillet vil inneholde den åpne spilldesignen vi kjenner fra GTA-serien, og The Kid kan kjøre rundt i byen for å finne forskjellige jobber. Utviklerne lover en forbedret kunstig intelligens siden sist, og mer enn 40 lisensierte musikkspor fra syttitallet.

Et av mange ankepunkt fra Driv3r var siktesystemet. Dette skal nå være forbedret. Det fortelles også at gatene skal ha tre ganger så mye trafikk som tidligere (samt flere fotgjengere). Realistisk bildynamikk- og fysikk var kanskje noe av det som imponerte mest i Driv3r. Dette vil uten tvil også dukke opp i oppfølgeren. I tillegg kommer spillet med en rekke minispill og billøp som du kan delta i, samt en onlinemodus for opp til åtte spillere.

Den nye traileren følger opp videoen fra desember, med mer gameplay, flotte filmatiske innslag og funky 70-tallspreget musikk.

Last ned traileren her (30 MB):

Driver: Parallel Lines lanseres på Xbox og PlayStation 2 den 17. mars. Utgivelsesdato for PC-versjonen er ikke offentliggjort.

Siste fra forsiden