Drømmefall-episoder på is

Funcom opptatt med MMO-spill

Drømmefall-skaper Ragnar Tørnquist vet ikke når Funcom vil få tid til å fortsette serien.

Norske Funcom har nytt stor suksess med Age of Conan, og jobber også med det ambisiøse flerspillerspillet The Secret World. Dette fokuset på massive flerspillerspill ser imidlertid ikke ut til å være særlig heldig for de episodebaserte etterfølgerne til Drømmefall.

Når fortsetter historien om Zöe?

Skaperen av Den lengste reisen og Drømmefall, Ragnar Tørnquist, har nemlig fortalt at prosjektet er lagt på is, etter som Funcom bruker ressursene sine på andre ting for tiden. Han sier følgende på bloggen sin:

– Drømmefall-kapitlene og Den lengste reisen er ikke Funcoms høyeste prioritet akkurat nå. Med Age of Conal ute, et økt fokus på The Secret World og andre spill i ulike utviklingsstadier, er prosjektet for øyeblikket lagt på vent. Men det har ikke blitt forlatt.

Han forteller også at Drømmefall fortsatt selger, både gjennom Steam på PC og Xbox Originals på Xbox 360. Og selv om han er svært opptatt med andre ting, planlegger han å fortsette historien i Drømmefall, i tillegg til at han ønsker å lage andre spill satt til samme univers.

Tørnquist er også klar på at ingen ting vil skje med serien uten at han er direkte involvert. Avslutningsvis forsikrer han om at selv om det for øyeblikket ikke er klart når historien vil gå videre, vil ikke Funcom be tilhengerne om å vente evig på fortsettelsen.

Siste fra forsiden