Drømmefall-musikk på CD

Funcom er så fornøyd med Drømmefall-musikken at de lanserer to CD-er med musikk fra spillet.

Drømmefall-lanseringen er ikke langt unna, og nå har norske Funcom fortalt at de ikke bare vil lansere én, men to CD-er med musikk fra spillet. Fire av melodiene i Drømmefall er komponert av den norske artisten Even "Magnet" Johansen, som blant annet har laget musikk for TV-serier som The OC og Six Feet Under, og disse blir nå gjort tilgjengelig på en EP fra Warner Music.

Magnet forteller at som en artist fokusert på å nå både hjerte og tanker, har det vært en spesiell opplevelse å jobbe med Drømmefall. Han har jobbet for å levere et unikt lydlandskap som jobber i unison med spillets tema, og han håper at spillerne vil sette pris på det han har gjort.

Denne platen vil selges i butikkene i flere territorier, samt gjennom Funcom sin egen nettbutikk. I tillegg vil den finne veien inn i samlerutgaven av Drømmefall, som også kommer med en 92-siders kunstbok. Dette er imidlertid ikke den eneste platen med Drømmefall-musikk Funcom har på trappene. De skal nemlig også gi ut en plate med orkesterbasert musikk fra spillet, som vil kunne kjøpes fra nettbutikken deres.

Hvis du har lyst til å sjekke hvordan Magnet sin musikk fungerer sammen med spillet, kan du laste ned en demonstrasjonsvideo (på cirka 18 MB).

Siste fra forsiden