Drømmefall nominert til MTV-pris

Musikken i det norskproduserte eventyrspillet Drømmefall har blitt nominert i en kategori i MTV Video Music Award.

Årets MTV Video Music Award har fått en ny kategori, nemlig Best Video Game Score (beste musikk i et spill). Nå har norske Funcom stolt proklamert at deres eventyrspill Drømmefall: Den Lengste Reisen har blitt nominert for denne kategorien. Sjefsutvikler Ragnar Tørnquist forteller at studioet ønsket å presentere en unik musikkopplevelse med flere lag, og at komponist Leon Willett produserte et flott lydspor med dybde og tekstur.

Spillmiljøet kan stemme på sin favoritt blant de nominerte spillene, gjennom nettstedene GameTrailers og Xfire. Vinneren vil bli offentliggjort 31. august, på MTV Overdrive.

Drømmefall er ute for Xbox og PC, og forteller fortsettelsen på historien i Den Lengste Reisen, et eventyrspill mange har et svært godt forhold til. I Drømmefall følger vi Zoe, April Ryan og Kian, og får oppleve hvordan deres handlinger påvirker Stark og Arcadia, de to parallelle universene spillet foregår i.

For mer informasjon om Drømmefall kan du lese vår omtale eller besøke spillets offisielle nettsted. Du kan også kjøpe spillmusikken direkte fra Funcom.

Siste fra forsiden