Drømmefall utsatt til våren

Funcom har i dag kunngjort at det kommende eventyrspillet Drømmefall har blitt utsatt til våren.

I følge en pressemelding fra Funcom, har den norske utvikleren bestemt seg for å utsette lanseringen av Drømmefall: Den Lengste Reisen til våren neste år. Spillet skulle egentlig ha blitt lansert i løpet av fjerde kvartal 2004, noe som vil si at det sannsynligvis ville ha blitt tvunget til å konkurrere med en rekke store titler fra de største utgiverne.

Nå kommer Funcom til å bruke noen måneder ekstra for å finpusse spillet, samtidig som de sørger for at det lanseres på et litt bedre tidspunkt, sett fra en liten norsk utviklers øyne. Funcom-sjefen Trond Arne Aas forteller at det nye lanseringsvinduet kommer til å gi tittelen den oppmerksomheten den fortjener, samtidig som utviklingen vil føre til at det blir en klassiker og ikke bare et veldig godt spill.

Drømmefall: Den Lengste Reisen er, som de fleste vet, etterfølgeren til det svært populære eventyrspillet Den Lengste Reisen. Denne gangen utvides eventyrkonseptet til å også inkludere action, sniking, og en interaktiv 3D-verden, noe Funcom sannsynligvis håper vil trekke nye tilhengere.

Utsettelsen gjelder både PC og Xbox-versjonen, som begge vil lanseres samtidig. For mer informasjon om Drømmefall kan du besøke det offisielle nettstedet til spillet eller vår produktside.

Siste fra forsiden