Drømmen om Narnia blir spill

Buena Vista Games har nylig kunngjort at C.S. Lewis sin klassiske fortelling om Narnia kommer til å bli spill.

Historien om Narnia (som de fleste kjenner fra diverse serier på NRK, og som Disney er i ferd med å lage en film om) heter "The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe" på engelsk, og det er denne tittelen spillet vil få. Historien følger Lucy, Susan, Edmund og Peter, som leker gjemsel og finner en magisk portal i et stort klesskap. Denne portalen leder til kongeriket Narnia, et fantastisk land fylt av merkelige og magiske karakterer.

Dessverre er ikke alt bare morsomt i Narnia - takket være en forbannelse kastet av den Hvite Heksen er landet fanget i en evig vinter, og innbyggerne lider. Men en eldgammel profeti forteller at når to av Adams sønner og to av Evas døtre sitter på tronen i slottet Cair Paravel, vil den onde heksens dager være talte. Naturligvis vet heksen dette, og har beordret alle Narnias innbyggere til å si i fra med en gang de ser ett menneske - hvis ikke blir de forvandlet til steinstatuer.

Spillversjonen av Drømmen om Narnia vil komme til PlayStation 2, Xbox, GameCube, PC og uspesifiserte håndholdte konsoller til høsten 2005, og beskrives som et actioneventyr. Spillere vil reise gjennom de magiske omgivelsene sett i filmen og møte mange av karakterene fra filmen, tv-serien og bøkene. Vi vil utvilsomt få mye mer informasjon om dette spillet etter som den for øyeblikket fjerne utgivelsesdatoen kommer nærmere.

Siste fra forsiden