DS Lite får europeisk lanseringsdato

Nintendo har i dag kunngjort at Nintendo DS vil lanseres i to forskjellige fargeversjoner denne sommeren.

Nintendo DS Lite er en redesignet versjon av Nintendo DS. Lite-utgaven er lettere, litt mindre og har en kraftigere lysstyrke på skjermen, slik at det blir lettere å se hva som skjer om du for eksempel spiller utendørs. Lite kommer også med en rekke mindre endringer og forbedringer i forhold til standardutgaven, og disse kan du lese om i vår omfattende artikkel om konsollen.

Skjermene er mye lysere enn tidligere.

Nå har Nintendo kunngjort at DS Lite skal lanseres 23. juni i Europa, og at den kommer i to fargeutgaver; sort og hvit. I pressemeldingen sin forteller Nintendo at de forventer den vil koste rundt 100 britiske pund. Det er cirka 1150 norske kroner, men vi vet for øyeblikket ikke nøyaktig hva Nintendo DS Lite vil koste her til lands.

I løpet av sommeren kommer det også flere etterlengtede DS-spill til Europa. 9. juni lanseres Dr. Kawashima's Brain Training, som har tatt japanerne med storm, og 16. juni får vi en ny versjon av suksessen Nintendogs (Dalmatian & Friends Edition). Så lanseres New Super Mario Bros den 30. juni, mens kultklassikeren Elektroplankton følger 7. juli, sammen med Big Brain Academy.

Siste fra forsiden