DS-skrekk fra Square Enix

Ondskapens rollespill

Square Enix vil skremme spillere med en historie om forbannede spill og død.

Square Enix er hovedsakelig kjent for sine fargerike rollespill, men nå jobber den japanske utvikleren med et spill som skiller seg vesentlig fra det meste de har prøvd seg på tidligere.

En bruker på forumet FF7 Compilation har oversatt litt informasjon fra spillets offisielle side, og sammen med den første traileren og IGN er det mulig å få et klart bilde av spillet.

Nanashi no Game (som visstnok skal bety «spill uten tittel») er et skrekkeventyr på DS i dyster, realistisk stil, og handler om et forbannet spill. I følge ryktene blir spillet lastet opp på DS-en til intetanende offer, og hvis de uheldige utvalgte spiller det dør de innen en uke.

På skolen din har de fleste studenter avfeid det hele som en tåpelig vandrehistorie, men en dag forsvinner en av dine klassekamerater etter å ha mottatt spillet. Når du oppsøker hjemmet hans blir du vitne til en grusom scene og får selv spillet lastet opp på DS. Dermed har du en uke på deg til å finne sannheten bak spillet og unngå skjebnen til de andre spillerne.

Historien minner til å begynne med mye om filmen The Ring, men det er i hvert fall én interessant forskjell: I The Ring kommer forbannelsen gjennom en video med ekkelt innhold, men det forbannede spillet i Nanashi no Game er et søtt rollespill av den typen Square og Enix pleide å lage til Nintendos første konsoll. Om rollespillet forblir like søtt og uskyldig som det ser ut i traileren gjenstår å se.

Nanashi no Game foregår i 3D og ser ut til å få forholdsvis pen grafikk til å være et DS-spill. Du spiller ved å holde DS-en som en bok, ikke ulikt eventyrspillet Hotel Dusk: Room 215. Alt bevegelse og interaksjon i spillet foregår ved å bruke DS-pennen.

Square Enix lover full 3D-lyd i Nanashi no Game og anbefaler at spillet oppleves med høretelefoner.

Nanashi no Game slippes i Japan 3. juli, og det er uklart når det kommer til Europa.

Siste fra forsiden