Du bestemmer hvordan det neste Deus Ex-spillet slutter

Eidos-Montréal sikter høyt med Deus Ex: Mankind Divided.

Square Enix

For en stund tilbake slapp Square Enix lanseringstraileren til det nyeste innslaget i Deus Ex-serien. Spillet heter Deus Ex: Mankind Divided, og foregår to år etter handlingen i Deus Ex: Human Revolution.

Under Square Enix' pressebriefing på E3 fikk vi vite ganske mange detaljer om det Eidos-Montréal-utviklede spillet.

Vanskelige tider

Deus Ex: Mankind Divided,.

Spillet skildrer tiden etter hendelsene i Deus Ex: Human Revolution. De mekanisk forbedrede menneskene har blitt utstøtt av de vanlige menneskene, og blir sett på som en trussel for samfunnet. Det er stor spenning og verden er preget av kaos ettersom de mekaniske menneskene forsøker å bekjempe apartheid-tilstanden som har oppstått.

Adam Jensen vender tilbake i hovedrollen. Han har unngått å havne i disse ghettoene, og jobber med å undersøke og stanse terrorangrep over hele verden i en verdenspolitigruppe som kaller seg «Task Force 29». Samtidig jobber han som en dobbelagent innen undergruppen til Interpol. Han er overbevist om at Illuminati-ordenen har skapt denne gruppen, og vil bruke den til å fremme egne interesser.

Adam vil stoppe dem og har slått seg sammen med en datakyndig aktivist for å nå målet sitt.

Velg med omhu

Protagonisten er naturligvis utstyrt med nye våpen i arsenalet. Blant annet har han fått en pistol i den mekaniske armen sin, og har nanokniver som fort kan ha dødelig kraft.

Deus Ex: Mankind Divided.

– Hvordan Jensen bruker disse våpnene og hvordan han utvikler seg er naturligvis opp til deg som spiller å bestemme, sa sjef for fortellingen i Deus Ex: Mankind Devided, Mary Demarle fra scenen.

Visstnok skal valgene du gjør i spillet kunne påvirke hvordan historien utfolder seg og bestemme hvordan spillets handling slutter. På Square Enix' egen blogg skriver utgiveren at du kan spille akkurat som du vil, og at det er opp til deg som spiller å være kreativ med verktøyene du har tilgjengelig.

– Deus Ex: Mankind Divided skal bli et av de beste action-rollespillene noen sinne, og vi jobber veldig hardt for å oppnå det målet, forsikret Demarle fra scenekanten.

Hvis alt går etter planen kommer Deus Ex: Mankind Divided til PlayStation 4, Xbox One og Windows tidlig neste år.

Les også
Anmeldelse: Deus Ex: Mankind Divided

Se annonseringstraileren og E3-traileren i videovinduene under.

Annonseringstraileren til Deus Ex: Mankind Divided.
E3-traileren til Deus Ex: Mankind Divided.

Siste fra forsiden