Du kan også gå utenfor byen i Cyberpunk 2077

Nye drypp fra utviklerne.

CD Projekt RED

CD Projekt RED holder ennå kortene tett til brystet om sitt neste epos Cyberpunk 2077, men journaliser jobber hardt med å utvinne litt mer informasjon her og der. I et intervju med Eurogamer nylig kom det frem en ny, interessant opplysning.

Vi har hittil sittet med et inntrykk av at Cyberpunk 2077 kun vil foregå innenfor grensene av byen Night City, men dette viser seg å ikke være tilfellet, kom det frem i intervjuet.

CD Projekt RED

Område rundt byen

– Du kan fremdeles gå litt...vel, ikke litt, du kan gå et stykke videre. Selvsagt vil det være naturlige grenser på et punkt, men det er mer enn bare byen, kunne quest-designer hos CD Projekt RED, Philipp Weber, røpe overfor Eurogamer.

Akkurat hvordan dette området vil bli er studioet naturlig nok fremdeles hemmelighetsfulle om, men det ser ut som det kan dreie seg om ganske åpne områder.

– Byen er et realistisk, stort sted, men du har også et område rundt Night City. Jeg kan ikke snakke i detalj om hva vi vil gjøre der og hvordan det vil se ut, men det er definitivt områder i Cyberpunk hvor det ikke er bygninger overalt ogikke folkemengder, hvor vi kanskje kan vise noe annet, fortalte Weber.

Intervjuet fant sted like etter demonstrasjonen av spillet som studioet holdt i forbindelse med Gamescom, en demonstrasjonen skal ha vært mer mindre identisk med den som ble holdt under E3-messen.

Les også: Cyberpunk 2077 er nå spillbart fra begynnelse til slutt »

Siste fra forsiden