Du kan påvirke hva som blir vår neste spillturnering

Vil du konkurrere i StarCraft, Trackmania eller kanskje noe helt annet?

Førstkommende søndag er det duket for en uformell turnering mellom 16 norske Dota 2-lag her på Gamer's Paradise. Dette arrangerer vi sammen med GamersLeague.no og Dota2.no. Én kamp fra hver runde streames og blir kommentert av norske «GL.LiquidN0va» og «GL.Breezerious».

Interessen rundt cupen har vært formidabel. Det tok bare noen få dager før 16 av 16 mulige lag ble påmeldt, og fem lag står nå på venteliste, klare til å steppe inn dersom andre ikke møter opp.

Tilbakemelding er dessuten entydig: Miljøet etterlyser flere strukturerte turneringer i Norge, både for profesjonelle og amatører, med eller uten premier. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

Vi har mange ideer til hva slags type turneringer eller seriespill som kan gjennomføres, og vi har systemene klare for å håndtere alt sammen. Det store spørsmålet er: Hvilke spill skal vi fokusere på nå i umiddelbar fremtid?

Derfor spør vi nå brukerne: Fortell oss hvilket spill vi bør arrangere turnering eller liga i, og hvorfor. Vi har satt opp en avstemning med et knippe spill vi tror kan være aktuelle, men er lutter øre dersom du har helt andre forslag.

Siste fra forsiden