Hearthstone Global Games - Nominasjon

Du kan stemme på hvem som skal representere Norge i Hearthstone Global Games

Åtte nordmenn er nominert og har mulighet til å kjempe for fedrelandet.

Nybakt Telenorliga-vinner Jan-Erik «Zorkthar» Gangstøe er en av de nominerte.
Sindre Stien/ Nordavind

Det er straks klart for Blizzards største offisielle turnering for Hearthstone-spillere verden over – nemlig Hearthstone Global Games. I vinter har utvalgte toppspillere fra Norge som har vist gode internasjonale og nasjonale resultater i turnering og i rangert spill fått sin bekreftelse på at de er en av de få som har muligheten til å representere landet sitt.

Laget vil bestå av fire spillere, som inneholder da en kaptein og et anker. Rollen gis til den personen med høyest poengsum sammenlagt ut ifra offisielle turneringer og rangert spill, og kan derfor ikke stemmes på. For Norge blir dette med stor sikkerhet Nordavind sin spiller «Hunterace» som i skrivende stund sitter på 96 poeng.

48 deltakerland skal igjen kjempe om hederen og æren om å kalle seg verdens beste land i Hearthstone. Fjorårets vinner Tsjekkia har fått opp mange profilerte spillere med stor suksess – blant annet Nordavind sin spiller «Jarla». Det blir opp til publikum å bestemme hvem som skal få muligheten til å representere Norge og ta med seg premiepotten på totalt cirka 400 000 kroner.

Nybakt Telenorliga-vinner Jan-Erik «Zorkthar» Gangstøe er en av de nominerte.
Sindre Stien/ Nordavind

Telenorliga-vinnere nominert

De nominerte for Norge er som følger:

Richard «Elefanti123» Opheim
Arne «Arnegutten48» Munthe-Kaas
Jens «Kolbein» Bratheim
Eirik «Diggen» Aarvig
Helge «Albrigtsen» Albrigtsen
Eirik «ntR» Midtstue
Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe
Thomas «Thomerio» Eriksen


Av de nominerte så var det «Hunterace», «Diggen» og «Zorkthar» som representerte Norge i fjorårets Hearthstone Global Games. Alle disse spillerne har nå muligheten til å bli stemt frem av Norges befolkning ved å logge seg inn via Blizzard sine hjemmesider.

Siste fra forsiden