Dune:  Awakening

Dune: Awakening er et nytt MMO fra Funcom

Spillere kan registrere seg for betatesting nå.

Tirsdag kunngjorde Funcom en retur til MMO-kjøret med spillet Dune: Awakening. Nettrollespillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S og utvikles i samarbeid med Legendary Entertainment.

Jeg liker ikke sand. Det er grovt, røft og kommer seg inn overalt.
Funcom

I en pressemelding forteller den norske utvikleren at spillet kombinerer overlevelseselementer med sosial spilling i en stor og åpen verden. Beskrivelsen kan minne litt om Conan Exiles, bare med flere spillere i en større verden.

– Funcom har tøyd grenser i nettrollespillsjangeren i 20 år. Det er der vi har våre røtter. Vi bygde videre på det med Conan Exiles, vår første suksess i overlevelsessjangeren. Med Dune: Awakening bygger vi bro mellom overlevelses- og MMO-sjangrene, for å skape noe virkelig unikt og ambisiøst, i et univers som er veldig viktig for oss, sier Funcom-sjef Rui Casais.

Som Dune-navnet tilsier finner spillet sted på planeten Arrakis. Her skal spillere sanke ressurser, bygge verktøy og baser, samt selvfølgelig holde seg i live. Ørkenplaneten er full av farer, inkludert Frank Herberts ikoniske sandormer.

Spillere kan registrere seg for betatesting på spillets nettsider. Detaljer om testperioden er enda ikke avslørt, men Funcom lover mer i løpet av de kommende månedene.

LES OGSÅ: Bethesda- og Obsidian-veteraner kunngjorde dystert rollespill »

Siste fra forsiden