Dying Lights nyeste spesialutgave koster 85 millioner kroner

Lover å gjøre deg til en filmstjerne.

Dying Light: The Following byr på nye områder å utforske.
Techland

I et samarbeid med butikkjeden GAME har utvikler Techland annonsert en ny spesialutgave av Dying Light som visstnok skal hjelpe deg å bli filmstjerne.

Til den beskjedne sum av ti millioner dollar – drøye 85 millioner kroner – kan én heldig person sikre seg den eneste utgaven av Dying Light: The Spotlight Edition.

Få rolle i Dying Light-filmen

10 millioner dollar kan sikre deg alt dette.
Techland

Pakken inkluderer alt som skal til for å bli en ekte Hollywood-kjendis, med en snakkerolle i spillefilmen om Dying Light som hovedattraksjon. I tillegg blir det skuespillertimer med Roger Craig Smith –blant annet kjent som Dying Lights Kyle Crane og Assassin’s Creeds Ezio Auditore – din egen trailer på filmsettet og premieretur til flere deler av verden med førsteklasses fly og hotell.

Ønsker du stuntmanntrening er det selvfølgelig også inkludert i prisen, og når du har gjennomført nødvendige kjøretimer kan du bare beholde bilen. The Spotlight-utgaven inneholder også diverse andre småpremier, som muligheten til å erstatte Craig Smith som stemmeskuespiller for Kyle Crane, samt naturligvis en utgave av selve spillet.

Ikke første gangen

Den mildt sagt ekstravagante pakken er ikke den første av sitt slag fra Techland, som også lanserte et lignende tilbud i fjor. Da kunne man sikre seg Dying Lights Apocalypse-utgave og få et spesialbygd og garantert zombiesikkert hus med på kjøpet.

Prisen på fjorårets spesialutgave var bare litt over tre millioner kroner, men til tross for den knallgode prisen er det fortsatt ingen som har latt seg friste.

Utvidet spillet

Dying Light: The Following introduserer nye biler som gjør det lettere å meie ned de vandøde når du er på farten.
Techland

Techland rullet denne uken ut en stor gratisoppdatering for Dying Light, som i tillegg til en rekke grafiske og mekaniske forbedringer også inkluderer alle tidligere utgitte pakker med ekstrainnhold.

Samtidig ble også spillets nye utvidelse – The Following – lansert, der spillere blant annet får bryne seg på nye oppdrag, nye områder og et nytt vanskelighetsnivå.

Vi prøvde Dying Light i fjor.
Zombiespillet overrasker på en positiv måte, mente vår anmelder »

Les også
Anmeldelse: Dying Light

Siste fra forsiden