Dynasty Warriors 6

Masseslakt i oldtidens Kina

Dynasty Warriors-serien er kjent for sine enorme slag. Nå kan du teste seriens nyeste spill.

Dynasty Warriors-serien har stort sett holdt seg til konsoll, i alle fall i Europa. Men det sjette spillet i serien har fått en PC-versjon, og dermed har japanske Koei lansert en spillbar demo for at flest mulig PC-eiere skal få stifte bekjentskap med serien.

Kampakrobatikk.

Dynasty Warriors 6 foregår på slagmarkene i det gamle Kina. Han-dynastiet har falt og tre ambisiøse kongedømmer kniver nå om makten.

Som en legendarisk kriger i tjeneste hos et av de tre kongedømmene er det opp til deg å knuse hele arméer med stakkarslige fotsoldater og overvinne andre elitekrigere i duell for å sikre din fyrstes interesser.

Slagene i spillet foregår over store, åpne områder som myldrer av soldater og en og annen supersoldat. Utviklerne hevder at Dynast Warriors 6 byr på helt nye muligheter til å utnytte slagmarken til din fordel.

Det er ikke klart nøyaktig hva den ferske demoen inneholder, men vi kan nok trygt anta at den involverer omfattende masseslakt av motstandernes soldater. Installasjonsfilen er på 320 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mens du venter på at demoen skal lastes ned, kan du jo ta en titt på vår entusiastiske anmeldelse av spillets PS3-versjon.

Siste fra forsiden