Dyrisk simulator fra EA

Info om Simanimals

I Simanimals får eiere av Wii og DS leke med alle slags dyr.

Simanimals er en ny serie fra Electronic Arts, hvor spillerne får mulighet til å samhandle med ville dyr i deres naturlige omgivelser. Det første Simanimals-spillet kommer til DS og Wii, og skal lanseres i januar.

Lag ditt eget dyreparadis.

I Simanimals kontrollerer du en hånd på skjermen, som kan manipulere og plukke opp alt fra hjorter til busker. Dermed kan du manipulere miljøene dine, og avhengig av hva du gjør vil dyrene reagere og begynne å like eller mislike deg.

- Simanimals åpner opp en ny verden av kreativitet. For første gang i et dyrespill kan du strekke ut hånden og ta på, samhandle med og leke med en stor mengde ville dyr i deres naturlige omgivelser, forteller The Sims-sjef Rod Humble.

Spillets dyresamling inkluderer vennlige dyr som hjort, ekorn, harer, piggsvin og ugler, samt litt mer rampete skogsdyr som rever, bjørner, vaskebjørner, kråker og grevlinger.

I løpet av spillet må du nå visse mål og løse ulike oppgaver for at dyrene skal få det bra. På Wii kan du dessuten få med deg opp til tre venner, og utforske skogen i samarbeidsmodus.

Siste fra forsiden