Om infokapsler
Hva er dette?
– Ingenting tilsier at vi ikke skal kunne slå dem igjen, sier Kristian «akEz» Kornbakk i Apeks om mulighetene mot Nordavind.
E-sport
– Ingenting tilsier at vi ikke skal kunne slå dem igjen, sier Kristian «akEz» Kornbakk i Apeks om mulighetene mot Nordavind. (Foto: Mohammed Barzinje/Good Game)

Telialigaen - Counter-Strike

– Et resultat som reflekterer styrkeforholdet greit

Det ble uavgjort mellom Apeks og Nordavind i mandagens hovedkamp. Nå jakter de begge tittelen i Telialigaen i Counter-Strike.

SLIK ENDTE NIENDE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Bitfix 1 - 1 Oslo Lions
Nordavind 1 - 1 Apeks
Celestial 0 - 2 Riddle
Blue Revision 0 - 2 Demise
Stabæk Momentum 2 - 0 dGamers

Seriespillet av Telialigaen i Counter-Strike er over, og etter den siste serierunden var det mye å ta tak i.

I nedryksstriden karret Demise til seg kvalifisering på bekostning av Blue Revision. Dgamers, som allerede har rykket ned, måtte også gi tapt for Stabæk Momentum, og når Riddle sikret tre poeng i en svært viktig kamp mot Celestial var det nettopp Riddle og Stabæk Momentum som slo følge med de to gigantene Apeks og Nordavind til sluttspillet.

Se kampen i opptak på vår Twitch-kanal »

Hovedkampen endte riktignok uavgjort mellom de to storlagene, og vi fikk mer spørsmål enn svar inn mot sluttspillet i Telialigaen.

– Det var vel et resultat som reflekterer styrkeforholdet greit, vi er to ganske jevne lag. Jeg føler vi burde gjort det bedre som antiterrorister på Overpass, da jeg vet vi ikke er 13-2 dårligere enn dem på det kartet. Vi kunne tatt det 2-0, sier Apeks-spiller Kristian «akEz» Kornbakk etter kampen.

Slik endte seriespillet i Telialigaen i Counter-Strike. Foto: Skjermbilde: Telialigaen

FØR KAMPEN: Gigantoppgjør i siste serierunde av Telialigaen i Counter-Strike

– Feirer ikke før vi har mer enn noen andre

DISSE SPILLER FOR APEKS

 Kristian «akEz» Kornbakk
 Sander «Grus» Nordeide Iversen
 Erik «Truth» Hansen Dyrnes
 Haakon «Radifaction» Tholo
 Ole «Marcelious» Langan

Kristian «akEz» Kornbakk og Apeks jakter en ny tittel. Foto: Sindre Stien/Good Game

Apeks kunne med seier blitt det første lagene i Counter-Strike-historien som plukket med seg samtlige poeng i løpet av seriespillet i den øverste divisjonen. Likevel er ikke Kornbakk særlig preget over at rekorden røk.

– Den historiske biten brydde vi oss ikke noe om, vi ville bare vinne kampen. Alt annet enn seier i sluttspillet er bare en bonus som vi ikke tenker noe særlig på.

Til slutt var det Riddle og Stabæk Momentum som slo følge med Apeks og Nordavind til sluttspillet. Kornbakk mener det var som forventet.

– De neste to lagene var ikke noen overraskelse, men de så begge varierende ut gjennom sesongen, som gjorde at Celestial hadde en mulighet. Men det er nok fortjent at de tok plassene.

Uavgjortresultatet gav ikke ytterligere svar på styrkeforholdet mellom de to rivalene. Kornbakk mener det hele er åpent før det braker løs om litt over to uker.

– Mulighetene våre i sluttspillet ser jeg på som gode. Ingenting tilsier at vi ikke skal kunne slå dem igjen.

Kornbakk kan bli stående med sin tredje tittel dersom årets sesong krones med et nytt seriemesterskap. Likevel mener han at han har mye å gå på i fremtiden.

– Ja det er kult med et Telialigaen hat-trick, men feirer ikke før vi har mer enn noen andre har fått før oss, avslutter Kornbakk.

Retter øynene mot sluttspillet

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

 Ruben «RUBINO» Villarroel
 Håkon «hallzerk» Fjærli
 Jørgen «cromen» Robertsen
 Haris «H4RR3» Hadzic
 Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski

Haris «H4RR3» Hadzic og Nordavind ødela Apeks' seiersrekke. Foto: Eivind Von Døhlen/Good Game

Haris «H4RR3» Hadzic var ikke storfornøyd etter poengdelingen mot Apeks, og mener de rotet seg noe bort både på Mirage etter en strålende terroristside på Overpass.

– Det var kjipt at vi ikke kan ha en like god terroristside som på Overpass. Da blir det vanskelig på Mirage hvor vi taper noen runder vi burde vinne.

At det var Riddle og Stabæk Momentum som slo følge med Nordavind og Apeks er ikke Hadzic spesielt overrakset

– Det er vel de to som er noen hakk bedre enn resten av ligaen så at de to som går til sluttspillet igjen er ikke overraskende.

Hadzic mener kampen bar preg av at det var lite å spille for. Nå retter han øynene mot triumf på Meet Ullevaal.

– Det sier seg selv at selve resultatet av kampen ikke betyr noe egentlig, alt kommer ned til sluttspillet. Vi er alltid sultne på å vinne, avslutter Nordavind-spilleren.

Kommersielt samarbeid

Gamer.no har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at Gamer.no får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.
Kamper
H U B
27. september 18:55

FURIA Esports - 100 Thieves

Counter-Strike - ESL Pro League, NA
29. september 13:55

Natus Vincere - mousesports

Counter-Strike - ESL Pro League, EU
29. september 17:25

Complexity - ENCE

Counter-Strike - ESL Pro League, EU
29. september 20:55

BIG - Team Spirit

Counter-Strike - ESL Pro League, EU

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen