Om infokapsler
FaZe stakk av med seieren i New York.
E-sport
FaZe stakk av med seieren i New York. (Bilde: Patrick Strack/ESL)

FaZe i ESL One New York

Håvard «rain» Nygaard og FaZe vant ESL One New York

Tapte ikke ett eneste kart i hele turneringen.

DISSE SPILLER FOR FAZE:

Norge Håvard «rain» Nygaard
Danmark Finn «karrigan» Andersen
Bosnia og Herzegovina Nikola «NiKo» Kovač
Slovakia Ladislav «GuardiaN» Kovács
Sverige Olof «olofmeister» Kajbjer

Det europeiske storlaget FaZe har hatt noen trøblete måneder siden major-fiaskoen i sommer, men ser ut til å ha stabilisert skuta etter å ha hentet inn to nye spillere i slovenske Ladislav «GuardiaN» Kovács og svenske Olof «olofmeister» Kajbjer.

Helgens store test var i New York, og for en test det ble. I løpet av helgen møtte Nygaard og hans gutter lag som Astralis og Virtus.Pro, uten å tap ett eneste kart.

Møtte amerikansk lag i finalen

Håvard «rain» Nygaard og FaZe imponerte.
Håvard «rain» Nygaard og FaZe imponerte. Bilde: Adela Sznajder/DreamHack

I finalen skulle de måle krefter mot Team Liquid, som på sin side nådde sin andre finale på rad i store turneringer. Finalen skulle spilles på fem kart om nødvendig. FaZe satte standarden allerede på første kart, og ledet hele 15-0 etter første omgang, før de sikret seieren 16-3. Andre kart ble en del jevnere, men der også vant FaZe. På siste kart ble det heller aldri noen kamp, og dermed kunne jubelen bryte løs.

Nordmannen var sentral i alle kampene, og var den spilleren med nest høyest rating i turneringen, like bak lagkamerat Nikola «NiKo» Kovač. Alle fem fra FaZe ble rangert i topp ti.

Til HLTV.org sier Kovač følgende:

– Vi skal prøve å vinne hver eneste turnering vi deltar på. Jeg mener at vi har alt vi trenger for å gjøre det nå, så er det bare opp til oss å legge ned nok tid sammen som et lag.

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen