Om infokapsler
Erik «Truth» Hansen Dyrnes var skuffet over uavgjort mot Bifrost.
E-sport
Erik «Truth» Hansen Dyrnes var skuffet over uavgjort mot Bifrost. (Foto: Eivind Von Døhlen/Good Game)

Telialigaen - Counter-Strike

– I mine øyne burde seriespillet være barneskirenn

Apeks vant seriespillet og BLAST-billetten uten å imponere mot Bifrost.

SLIK ENDTE SISTE RUNDE I TELIALIGAEN - COUNTER-STRIKE

Bifrost 1 - 1 Apeks
Midgard 0 - 2 Nordavind
Oslo Lions 0 - 2 Stabæk Momentum
Riddle 2 - 0 Bitfix
Reapers 2 - 0 Celestial

Grunnspillet i Telialigaen i Counter-Strike ble ferdigspilt mandag. Mens det var knyttet stor spenning i toppen når sesongens ener og toer skulle kjempe om førsteplassen, var det flere lag nedover på tabellen med kniven på strupen.

Midgard gjorde en god figur mot Nordavind, men med tap mandag endte det med nedrykk for nysatsingen. Nedrykk ble det også for Oslo Lions som ikke har klart å følge opp overraskelsessesongen fra i fjor. Celestial må ut i kvalifisering etter en sesong med hele syv uavgjorte på ni kamper. Det er rekord i Telialigaens øverste divisjon. Reapers som før runden lå på kvalifiseringsplassen berget seg til trygg grunn med seier over sesongens uavgjort-lag.

Erik «Truth» Hansen Dyrnes i Apeks mener de har skuffet under årets seriespill. Foto: Sindre Stien/Good Game

I kampen om en plass i den nordiske kvalifiseringen til BLAST Spring Series fikk forhåndsfavoritt Apeks det alt annet enn enkelt mot Bifrost. Den regjerende seriemesteren har vært inne i en dårlig periode den siste tiden og kampen bar preg av Apeks' manglende form.

– Kampen var utrolig viktig for oss siden vi ikke har vært i form i det siste. Det at kampen ble jevn er jo et bevis på dette. Vi skal jo være minimum fem hakk over alle andre i Telialigaen, om ikke ti hakk. At vi i det hele tatt har spilt to uavgjorte kamper er katastrofisk. I mine øyne burde seriespillet være barneskirenn og grunnen til at vi tapte Nuke var ikke på grunn av at Bifrost er veldig flinke, men fordi at vi ikke spiller i nærheten av det vi bør gjøre. For all del Bifrost er langt bedre enn alle andre lagene i Norge, men vi burde vunnet kampen 99 av 100 ganger, forteller Erik «Truth» Hansen Dyrnes i Apeks etter kampen.

Se hovedkampen mellom Bifrost og Apeks i opptak på TV 2 Sumo Fri »

FØR KAMPEN: – Apeks har sett helt hodeløse ut i de siste kampene

 

 

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen