Om infokapsler
E-SPORT: «jkaem» og Renegades kvalifiserte seg til IEM Katowice
E-sport
(Foto: Sebastian Ekman/DreamHack)

IEM KATOWICE MAJOR 2019

«jkaem» og Renegades kvalifiserte seg til IEM Katowice

Renegades ble første lag som tok seg ubeseiret gjennom kvalifiseringen.

Joakim «jkaem» Myrbostad og laget hans Renegades kvalifiserte seg onsdag til årets første store turnering i Counter-Strike, IEM Katowice 2019.

DISSE LAGENE ER KLARE FOR HOVEDSPILLET

 Renegades
 
Astralis
 FaZe
 BIG
 HellRaisers
 Liquid
 MIBR
 Natus Vincere
 compLexity

Etter å ha vunnet tre strake kamper er de det første laget som tar seg videre til hovedturneringen, som starter neste onsdag.

Det hovedsaklig australske laget var solide i alle kampene sine og feide over motstanderne sine uten å gi fra seg ett eneste kart. På det siste og avgjørende kartet Mirage ble det riktignok veldig jevnt mot det finske laget ENCE.

Finnene vant begge pistolrundene i kampen og var på et tidspunkt oppe i en 13-10-ledelse, men Renegades greide å hente seg tilbake og vant tilslutt kampen 16-14.

To nordmenn deltar

I tillegg til Myrbostad deltar også en annen nordmann. Håvard «rain» Nygaard og laget hans FaZe er direkte kvalifiserte etter å ha blitt ett av de åtte beste lagene i forrige storturnering.

Mens Renegades er som en underdog å regne i dette selskapet er Nygårds FaZe blant favorittene, men konkurransen i toppen er knallhard. Lagene skal først ut i et gruppespill i Swiss-format før de åtte beste går videre til sluttspillet, som spilles som en vanlig utslagsturnering.

Turneringen begynner onsdag 20. februar og du kan se kampene direkte via ESLs Twitch-kanal.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen