Riddle og E2 Esports slår seg sammen

E2 Esports slår seg sammen med Riddle

– Vi ønsker å komme oss tilbake i førstedivisjon, forteller klubbleder Mohammed Barzinje.

Mohammed Barzinje i Riddle er meget fornøyd med å få inn et nytt Overwatch-lag.
Eivind Von D

Torsdag kveld annonserte Riddle Elektroniske Sportsklubb på sine Facebook-sider at de slår seg sammen med E2 Esports. Riddle tar over spillere og personale fra E2. Endringen skjer i forbindelse med Riddle sin nye Overwatch-satsing. Spillere er fortsatt ikke bekreftet fra klubben.

Tidligere i vårsesongen ble Riddle diskvalifisert fra 1. divisjon i Overwatch, noe som betyr at det nye laget kommer til å operere i 2. divisjon fra og med høstsesongen.

Ønsker å rykke rett opp til 1. divisjon

Klubbleder og stifter i Riddle, Mohammed Barzinje, er meget fornøyd med sammenslåingen, og setter et meget hårete mål allerede før sesongen er i gang.

Mohammed Barzinje her fra DigitalityX 2016.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

– Jeg er meget fornøyd med sammenslåingen, fordi vi kommer til å være enda mer aktiv på sosiale medier, lage mer innhold samt sette mer fokus på vår Overwatch-divisjon. Vi ønsker å komme oss tilbake til førstedivisjon, slik at vi kan bli seriemester der også.

Som følge av sammenslåingen forsvinner E2 Esports som organisasjon. Riddle tar over alt E2 har hatt tidligere.

– E2 Esports vil bli helt borte, medlemmene som hadde oppgaver i E2 har fått tilsvarende oppgaver i Riddle. Grunnen til at vi ønsket dette, er fordi vi så hvor godt arbeid de guttene gjorde og hvor mye de brente for e-sport, forteller Barzinje til Gamer.no.

E2 har også flere lag i mange forskjellige spill. På spørsmål om hva som skjer med disse, sier Barzinje at de ikke er helt klare for å fortelle hva de kommer til å gjøre med det enda.

– Med nye medlemmer i klubben åpner dette for nye muligheter for lagene våre, og det blir spennende å se hva som skjer fremover. Vi gleder oss sinnsykt mye, avslutter Barzinje.

Siste fra forsiden