EA annonserer neste James Bond-spill

I dag kom EA med den offisielle meldingen om det nye James Bond-spillet som baserer seg på filmen From Russia With Love fra 1963.

Som vi rapporterte om for noen uker siden baseres From Russia With Love-spillet på filmen med samme navn, men EA forteller i dag at spillet vil få flere vendinger i forhold til filmen fra 1963. Videre går det frem at at spilleren vil møte mange nye karakterer (antageligvis også gamle kjente), i han vil få tilgang på mange nye og helt nødvendige agentleketøy. For første gang er Sir Sean Connery med i et dataspill, og vil stå for stemmen til 007-agenten.

- Som skuespiller er dette en helt ny og interessant måte å utforske kreative prosesser på. Spill er en ekstremt populær underholdningsform og jeg gleder meg til å være en del av hele prosessen, forteller skuespilleren i en pressemelding i dag.

I følge nettstedet Total Video Games vil spillet også inkludere 1963-versjonene av Desmond Llewellyn (som spilte Q), Robert Shaw (Red Grant) og den opprinnelige Miss Moneypenny, Lois Maxwell.

From Russia With Love blir sluppet på PlayStation 2, Xbox og GameCube til høsten, under offisiell lisens fra MGN Interactive. Mer vil ikke EA ut med foreløpig. Vi venter spent på mer informasjon fra dette spillet, og forventer en demonstrasjon på E3 neste måned.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden