EA bekrefter Catwoman-spill

EA har bekreftet ryktene om at de jobber med et spill på den kommende Catwoman-filmen med Halle Berry i hovedrollen.

Vi kunne tidligere fortelle om indikasjoner på at Electronic Arts hadde sikret seg denne lisensen, og at utviklingen allerede var godt i gang. Nå har den amerikanske spillgiganten bekreftet dette.

Handlingen i spillet skal følge filmen, og foregår i syv områder fra filmen. Spilleren vil kontrollere den akrobatiske kattekvinnen (spilt av Halle Berry). Hun kan løpe opp vegger og tak, og gjøre en rekke andre katte-aktige bevegelser som gir henne en markant fordel i forhold til fiendene.

Dessuten har hun mulighet til å bruke sine kattesanser til blant annet å unngå å bli truffet av kuler. I tillegg til dette har hun en pisk, og med denne kan hun svinge seg gjennom luften eller rive ned deler av det ødeleggbare spillmiljøet, slik at det enten fanger fiendene hennes eller slår dem bevistløse.

Avtalen gir Electronic Arts rett til å produsere og utgi Catwoman-spill til alle de viktige plattformene, og spillet skal komme til PC, PS2, Xbox, GameCube og Game Boy Advance. Utgivelsen skal skje omtrent samtidig med at filmpremieren, som er den 30. juli.

Siste fra forsiden