EA går kanskje Live likevel

Noen kloker hoder i Electronic Arts har nå muligens skjønt at det ikke var så lurt å boikotte Xbox Live likevel. Selskapet er nå i dialog med Microsoft og håper på en fremtidig løsning.

Electronic Arts har opprinnelig gått sterkt imot Microsofts Xbox Live-tjeneste, fordi de ikke ønsker å gi kontrollen over Internett-opplevelsen til Microsoft og dermed også underlegge seg Microsofts finansmodell. Electronic Arts ønsket å etablere sine egne metoder, og verdens største utgiver har derfor nektet å samarbeide med Microsoft. Men i samtaler med IGN.com nylig kommer det frem informasjon til glede for mange Xbox-eiere.

- Vi er i dialog med Micrsoft om ulike løsninger, og håper å finne en løsning på dette så raskt som mulig, fortalte Chip Lange, den nye sjefen i EA Sports Nation til IGN. Han forteller videre at det aldri har vært noe hatforhold mellom Microsoft og Electronic Arts.

Det er fremdeles ikke klart nøyaktig hva som gjenstår i forhandlingene mellom Microsoft og Electronic Arts, og ingen vet hvor lang tid det vil ta. Tilhengere av både Need for Speed: Underground, FIFA 2004 og andre sportsspill fra EA kan fremdeles se langt etter Internett-støtte på Xbox.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet noe.

Siste fra forsiden