EA kunngjør FIFA Street

Nå får FIFA-serien en urban tvillingbror, som dropper de komfortable gressmattene til fordel for hard asfalt.

Electronic Arts kunngjorde i dag det neste tilskuddet til FIFA-serien, FIFA Street. Dette spillet skal etter planen vil komme på markedet til neste år, til GameCube, Xbox og PS2. FIFA Street produseres av Electronic Arts Canada, samme studio som lager de vanlige FIFA-spillene.

FIFA Street er en kombinasjon av arkadespill blandet med kulturen og stilen til gatefotball. Electronic Arts forteller at ved å fjerne reglene fra den simulerte fotballopplevelsen eksponerer FIFA Street hjertet til verdens vakreste spill, både når det gjelder eksplosivitet og individuelle ferdigheter.

Spilleren får oppleve verdens beste fotballspillere i 4-mot-4-kamper spilt på møtesteder rundt om i verden. Spillet støtter dynamiske 1-mot-1 konfrontasjoner, hvor det både kreves dyktighet og teknikk for å passere motspilleren. Respekt er også viktig i dette spillet, og du vil gradvis bygge opp ryktet og laget ditt etter som du overvinner motspillerne på banen. Wil Mozell, som er seniorprodusent for prosjektet, forteller:

- FIFA Street representerer en helt ny retning innen fotball og et avbrekk fra det moderne lagspillet. Vi har kommet inn til sportens kjerne og leverer et spill som handler om innstilling og individuelle ferdigheter, noe jeg tror vil glede enhver fotballtilhenger.

For mer informasjon kan du sjekke spillets offisielle nettsted, som du finner en lenke til nederst på siden.

Siste fra forsiden