EA kunngjør Need for Speed: Underground 2

For en uke siden gav vi dere de første detaljene om dette spillet, og nå har Electronic Arts offisielt kunngjort tittelen.

Need for Speed: Underground imponerte kanskje ikke vår omtaler særlig mye, men de ulike versjonene av spillet har totalt solgt over fem millioner eksemplarer, så en oppfølger har nok lenge ligget i kortene. Som ventet kommer Need for Speed: Underground 2 til alle de store plattformene; det vil si, PC, PS2, GameCube, Xbox og Game Boy Advance. Spillet er ventet i salg til høsten.

Need for Speed: Underground 2 vil komme med en stor by delt opp i fem ulike nabolag, og du står fritt til å kjøre dit du vil. På din ferd gjennom byens gater vil du møte på andre fartsgale folk som vil utfordre deg, tipse deg om hvor det foregår gateløp eller vise deg steder hvor du kan kjøpe spesielle oppgraderinger til bilen din.

Spillet vil inneholde nye spilltyper, en rekke nye muligheter for å skreddersy bilen din til dine behov, mer enn 30 lisensierte biler og over dobbelt så mange muligheter i forhold til å forandre på bilens utseende. Totalt vil Need for Speed: Underground 2 inneholde 70 milliarder mulige kombinasjoner av maling, klistremerker og liknende.

Siste fra forsiden