EA kunngjør Red Alert 3

Offisiell informasjon om nytt Red Alert

Red Alert-spillene er noen av tidenes mest populære strategispill. Nå har EA kunngjort Red Alert 3.

Det er sju år siden forrige spill i Command & Conquer: Red Alert-serien dukket opp, og det er nok flere enn Electronic Arts som mener det er på høy tid med en etterfølger. I går ble det bekreftet at spillet er under utvikling, og i dag kom den offisielle pressemeldingen.

Command & Conquer TV

Vis større

Trailer: Command & Conquer: Red Alert 3

Stikkord:
  • spill
  • xbox 360
  • pc
  • playstation 3
  • strategi
  • command & conquer
  • red alert


Command & Conquer: Red Alert 3 kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3, og tar oss med på et «storslagent eventyr» til en alternativ fremtid som har blitt til etter et mislykket tidsreiseprosjekt.

Etter mye motgang reiste lederskapet i Sovjetunionen tilbake i tid for å gjenopprette Russlands storhetstid. De feilet imidlertid totalt, og i stedet ender det japanske imperiet opp i en dominant stilling.

Spillet omhandler tredje verdenskrig, som foregår mellom de vestlige allierte, Sovjetunionen og Japan. Som vanlig kan vi se frem til både kjente våpen og en rekke mer fantasifulle saker, som tesla-kanoner, tungt bevæpnede krigsluftskip, intelligente delfiner, flytende øyer og muterte stridsvogner.

Lett gjenkjennelig grafikkstil.

Red Alert 3 utvikles av EA Los Angeles (som huser mange veteraner fra seriens originale skaper, nå nedlagte Westwood Studios). Spillet beholder seriens lett tilgjengelige stil samtidig som det introduserer nye elementer.

Et av disse er at det nå åpnes for samarbeid med andre spillere. Dermed kan venner og familie dekke deg på slagmarken, om du skulle ha bruk for hjelp. Dessuten skryter utviklerne av at sjøslag har fått en sentral plass i spillet, og lover sjøkamp slik vi aldri har sett det tidligere.

Mer informasjon om Red Alert 3 blir å finne på Command & Conquer-seriens offisielle nettsted. PC-eiere kan forresten glede seg til et omfattende betaprogram, som blir offentliggjort i sommer.

Siste fra forsiden