EA kunngjør The Sims 2: Dyreliv

I The Sims 2: Dyreliv får simmene mulighet til å skaffe seg kjæledyr, som kan grave hull i hagene deres og klore i stykker sofaene deres.

I går kunngjorde EA The Sims 2: Dyreliv, som kommer til de fleste konsollsystemer og håndholdte systemer, samt som utvidelsespakke til PC-versjonen av The Sims 2. Pakken gir simmene våre mulighet til å få kjæledyr, som de kan trene opp, ta med på tur, leke med, stelle og passe på. Kjæledyrene får naturtro animasjoner og egne personligheter, noe EA håper vil knytte et sterkt bånd mellom spilleren og de virtuelle skapningene.

Skjermbilde fra PC-versjonen

Kjæledyrene kommer i mange former og fasonger (som kanarifugler og marsvin), men fokuset ser ut til å være på hunder og katter. Spillerne kan velge mellom en rekke ulike raser eller lage sine egne raser, og modifisere kjæledyrets utseende ved å velge mellom spesifikke farger og unike markeringer. De har også egen personlighet som du kan endre på (fra "smart til søt til dum til rotete").

Selvfølgelig kan du trene dem til å gjøre triks, som å sitte, riste seg, rulle, spille død og andre ting. Uskikkelige kjæledyr kan finne på å gjøre ugang, som å klore på sofaen, grave ned bein i hagen eller velte søppelbøtten, men heldigvis kommer du langt med litt dressur.

Lanseringen finner sted 17. oktober, for alle versjoner unntatt PSP-versjonen, som kommer i november. De ulike versjonene er spesialtilpassede sine plattformer (konsollversjonene kommer også selvsagt med The Sims 2 sitt grunnleggende gameplay i tillegg til kjæledyrfokuset), og vi overlater like godt ordet til Silje Grønli fra EA, som har oversatt hele pressemeldingen til norsk:

Unikt for PC

• Venner for livet: Kjæledyrene til simmene regnes som familiemedlemmer og er med i alle de store øyeblikkene i livet - om det er barna som trener opp valpene, tenåringer som kaster pinner med hunden i parken, voksne som ser på TV med kattene sine eller eldre som går en tur i parken med sin gode venn.

• Lag din egen rase: Kjæledyrene har gener. Dette gjør at du kan avle frem dine egne raser, som for eksempel hybridene labraduddel, pulldogg, og chnuddel. Liker du rasene du har skapt? Registrer pelsdotten som en unik rase!

• Jobbe for føden: Simmene er ikke de eneste som kan ha jobb. Flinke kjæledyr kan også arbeide, og de kan velge mellom tre forskjellige karrierer - underholdningsindustrien, vekterbransjen og tjenestenæringen - og jobbe seg gjennom fem nivåer per karriere.

Unikt for PlayStation2, Nintendo GameCube og PSP

• Ta en tur i byparken: Ta med deg simmene og kjæledyrene på en tur i en av parkene i nærheten, eller ta en tur til den store byparken, en favoritt blant alle kjæledyreiere. Mens du er i parken kan du se kjæledyret leke med andre, mens simmene sosialiserer med andre dyrevenner.

• Sjekk ut omgivelsene: Ved siden av byparken er ligger bytorget, et kult sted som utvikler seg over tid.

• Shop til du stuper: Når du har sjekket ut det som finnes i butikkene og bestemt deg for å kjøpe noe, kan du kle opp kjæledyret i de nyeste moteklærne. Simmene kan spesialtilpasse stilen til kjæledyrene og gjøre dem til alt fra nerder til coole hipsters. Nå kan du få det kuleste kjæledyret i byen!

Unikt for Nintendo DS

Les også
Snøbrettstjerne til to nye formater

• Vær sjef for et kjæledyresenter: Skjem bort, pynt og stell alle dyrene i nabolaget i det nye kjæledyrsenteret.

• Hvor mye er det for hunden i vinduet? I en kjæledyrbutikk du eier og driver, kan du hjelpe simmene med å finne det perfekte kjæledyret.

• Selg kjæledyrprodukter: Tjen ekstra simoleoner ved å selge kjæledyrprodukter, som det nyeste innen kjæledyrmote og tilbehør.

Unikt for Game Boy Advance

• Gi simmene en karriere i dyrevern - Ta på deg forskjellige dyrerelaterte jobber som å gå tur, være veterinær, trener og annet. Vinn spesialgjenstander etter hvert som du kommer videre i karrieren. Øk simmenes kjæledyrferdigheter for å få nye tilhengere i butikken.

Siste fra forsiden