EA kunngjør Theme Park

Electronic Arts har nå kommet med den internasjonale kunngjøringen av fornøyelsesparkspillet Theme Park for Nintendo DS.

For en tid tilbake fortalte Electronic Arts japanske avdeling at de jobbet med en versjon av Bullfrog-klassikeren Theme Park for Nintendo DS. Nå har selskapet kommet med en verdensomspennende kunngjøring av tittelen, som skal lanseres til våren.

I Theme Park må du bygge opp og drive din egen fornøyelsespark. Du begynner med et stort og åpent landområde, litt penger og teknologi nok til å bygge noen enkle (men morsomme) attraksjoner, samt noen kiosker som du kan tjene litt ekstra penger på, og så får du total frihet til å gjøre hva du vil. Om du gjør det godt, får du tilgang på stadig villere og mer fristende attraksjoner, som heftige berg-og-dalbaner.

Alt foregår ved hjelp av stylus-pennen og den trykksensitive DS-skjermen, og Electronic Arts forteller at vi kan se frem til et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det lett å drive vår egen fornøyelsespark. Gameplayet skal være enkelt å lære, og appellere til alle typer spillere. Men EA lover også nok dybde til at de håper spillet vil friste de som liker serien fra før.

Theme Park blir den første tittelen fra EA Japan Studio som får en internasjonal utgivelse, og Jon Niermann hos EA Asia Publishing forteller at de gleder seg til å levere et fornøyelig spill til verdenspublikumet.

Siste fra forsiden