EA lager egen lekeplass

Electronic Arts utvikler sin egen virtuelle lekeplass for Wii og DS.

IGN har sikret seg de første detaljene om EA Playground (som utvilsomt får et annet navn her til lands, når det offisielt kunngjøres i løpet av denne uken), en samling lekeplassinspirerte minispill for Wii og DS.

Dave McCarthy fra EA forteller at de har designet en drømmelekeplass full av spennende figurer, artige samleobjekter og en haug av minispill som er lette å komme i gang med, samtidig som de skal være svært morsomme. I enspillerdelen får du leke deg gjennom skolegården, og i flerspillerdelen får du og vennene dine konkurrere i nye og gamle leker.

Hver versjon skal visstnok være spesialdesignet for plattformen den kommer til. For eksempel lar Wii-versjonen deg kaste og unngå baller i kanonball ved hjelp av kontrolleren, mens DS-versjonen lar deg bruke stylusen til å fange insekter. Electronic Arts ønsker for øyeblikket ikke å gå i detalj om selve spillutvalget, men forteller at det dekker flere ulike sjangere og stiler, og at alle spillene passer for hele familien.

Spillet støtter lokal flerspiller for opp til fire spillere på Wii, og flerspiller over trådløst nettverk på DS. De fleste spillene kommer med flere innstillingsmuligheter, slik at du kan velge hvordan du vil spille. Mer informasjon, samt noen skjermbilder, finner du hos IGN.

Siste fra forsiden