EA lanserer nye nettsteder

Electronic Arts har akkurat lansert de offisielle nettstedene til Medal of Honor: Pacific Assault, Need for Speed: Underground 2 og Battlefield: Modern Combat.

Med Medal of Honor: Pacific Assault forsøker Electronic Arts å gjenskape den samme suksessen som de hadde med MoH: Allied Assault. Dette blir et førstepersons skytespill hvor du spiller som den amerikanske marinesoldaten Tommy Conlin, og må kjempe mot det japanske imperiet i noen av de blodige kampene som foregikk rundt stillehavet. Blant de berømte slagene du får ta del i kan vi nevne Pearl Harbour og Guadalcanal.

Det nylanserte nettstedet til Medal of Honor: Pacific Assault inneholder informasjon om spillet, skjermbilder, lenker og en trailer som også ble vist på årets E3-messe. I tillegg kan du ta del i diskusjon om spillet på det offisielle forumet.

Battlefield: Modern Combat er Electronic Arts sitt forsøk på å overføre den massive PC-suksessen Battlefield-serien har stått for til konsoll. Spillet kommer med 30 ulike kjøretøyer (inkludert båter og helikoptere) og 75 forskjellige våpen, og lar opp til 24 spillere kjempe på nett via PS2-online. Nettstedet inneholder skjermbilder, mye informasjon og relevante lenker. Nettstedet inneholder for øyeblikket kun informasjon om PS2-versjonen av spillet, som også vil komme til Xbox.

Fjordårets Need for Speed: Underground er enda å finne på topplistene, og Electronic Arts håper utvilsomt at etterfølgeren vil bli en like stor suksess. Spillet bygger videre på det samme gameplayet vi fant i originalen, samtidig som det tilbyr mye nytt innhold. Det nylanserte nettstedet kommer med mye informasjon om spillet, lenker og skjermbilder av PS2 og Xbox-versjonene.

Lenkene finner du under.

Siste fra forsiden