EA torturerte Need for Speed-utviklere

Nytt Need for Speed avslørt

Til høsten kommer Need for Speed Undercover, og EA-sjef Riccitello lover at det er slutt på å torturere ansatte.

Electronic Arts-sjef John Riccitello kunne tidligere i uka avsløre det nyeste Need for Speed-spillet i et møte med investorer, dette i følge Eurogamer.

Riccitello fortalte at utviklingsteamet jobbet med spillene i en 12-måneders syklus i hele åtte år før sjefene følte med dem:

– I fjor sommer ansatte vi noen nye folk og delte teamet i to, så nå er det to separate team som jobber i en syklus på 24 måneder. Vi torturerte en gruppe veldig talentfulle mennesker i Vancouver, og dette gjør det vanskeligere å innovere hvert år. Jeg tror spillene kommer til å bli bedre fra nå av, kunne Riccotello fortelle.

Det nye spillet vil være titulert Need for Speed Undercover og skal etter sigende ha en bedre historiedel enn de forrige, samt hente inspirasjon fra filmer som The Transporter.

– Jeg tror Need for Speed Undercover vil bli et mye bedre spill. Jeg synes Need for Speed Prostreet var et helt ok spill i form av gameplay, men det var ikke bra, sier Riccitello.

Det har han sannelig rett i.

Det ble ikke sagt noe om når og til hvilke plattformer spillet kommer, men vi er nok ikke langt unna hvis vi sier en gang mot jul til alle spilledåser som kan krype og gå på 230 volt.

Siste fra forsiden