EA vil gi deg skaperglede

EA vil gi deg skaperglede

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Electronic Arts' EA Play-divisjon fokuserer på tilgjengelige spillopplevelser til folk i alle aldre. Det neste produktet til å slippes under Play-navnet heter Create.

Ifølge pressemeldingen vil spillet fokusere på kreativitet og la spillerne selv lage brett til hverandre:

– Jo mer spillerne utforsker spillet, overvinner utfordringer og setter sitt preg på verdenen, jo flere belønninger vil låses opp. Kreativiteten vil bli sluppet løs når spillerne designer omgivelser med lettfattelige verktøy for å plassere overflater, rekvisitter og animerte objekter som gir liv til scenen.

Etter alt å dømme vil vi få leke mye med fysikk og lage The Incredible Machine-aktige sekvenser av hendelser. En trailer til spillet finner du på hjemmesiden.

Spillet utvikles av EA Bright Light, som blant annet omfatter restene av de gamle Syndicate og Dungeon Keeper-skaperne hos Bullfrog Productions. I 2009 ferdigstilte studioet blant annet spillversjonen av Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Create slippes til Wii, Playstation 3, Xbox 360, Windows og MacOS i november i år.

Les også: Anmeldelse: Littlebigplanet (PS3)
Les også: Anmeldelse: Littlebigplanet (PSP)
Les også: – Nintendo 3DS vil selge som varmt hvetebrød

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen