Egosoft jobber med X3

Egosoft har nå kunngjort at de har kansellert ekspansjonspakken til X2: The Threat. I stedet jobber de med et helt nytt spill i serien, som har fått navnet X3: Reunion.

De tyske utviklerne i Egosoft har fortalt at under utviklingen av ekspansjonspakken til X2 ble det klart at planene deres hadde blitt for ambisiøse for en ekspansjonspakke. Samtidig hadde utviklingen av en ny versjon av spillmotoren gått så raskt at det å implementere de nye ideene i et helt nytt spill viste seg å være veien å gå.

X3: Reunion lover å sende spilleren inn i det mest realistiske levende universet noensinne skapt. Den nye grafikkmotoren er svært avansert og tilbyr dramatiske visuelle effekter og vanvittig realistiske romskip. Den dynamiske økonomien er mer kompleks enn non gang, og den kunstige intelligensen har fått kraftige oppgraderinger.

Resultatet er et spillunivers som hele tiden er i forandring, hvor spillerens handlinger kan forandre universets fremtid. Utviklerne forteller at spillmiljøet har vært sentralt under utviklingen av spillet, og at den ferdige versjonen vil komme med mange nyskapende elementer fra tilhengerne av spillet.

X3: Reunion skal etter planen lanseres i årets tredje kvartal, og Egosoft sier at det vil komme til en eller flere konsoller i tillegg til PC. Med tanke på at spillmotoren i X2 allerede var temmelig heftig (og krevende), er det ikke usannsynlig at det er snakk om en versjon til Xbox eller Xbox 2.

Siste fra forsiden