Eidos blir urbane med 25 To Life

I konsoll-spillet 25 To Life kan du bygge en karriere som politi eller røver i et urbant miljø.

Spillet drar spilleren inn i hjertet av dagens storbyer, for deretter å vise hvilke daglige gjøremål en politimann eller en gangster står overfor. Som politimann vil du bli forfremmet av å fakke skurker, mens du som forbryter må gjøre alt for å unngå å bli tatt.

Som skurk kan du forvente å måtte bryte deg ut av fengsel, mens en politimanns oppdrag f.eks. kan være å infiltrere et narkoreir. Det dreier seg om å kjenne området, og du står overfor en rekke utfordringer i det du forsvarer ditt territorium, uansett hvilken side du velger å ta del i av.

- 25 To Life integrerer essensen av politi og røver, med en holdning og en livsstil godt kjent fra gatemiljøet. De åpne og urbane miljøene, den gode multiplayer-opplevelsen og den fengende hip-hop-musikken, bringer ikke bare gata ut på nettet for første gang, 25 To Life er gata, sier Kevin Gill, global produktsjef hos Eidis, i en pressemelding.

Multiplayer-aspektet i 25 To Life kan nytes med opp mot 16 spillere samtidig, og du vil få mulighet til å designe din egen karakter når du starter et nytt spill. Ved bruk av kommunikasjonsverktøyet til PlayStation 2 eller Xbox, kan du kommunisere og ikke minst konspirere mot andre spillere. Et ranking-system forteller deg hvordan du ligger ann på nettet, og jo dyrere utstyr eller klær du får, jo høyere opp kommer du.

25 To Life kommer på Xbox og PlayStation 2 i løpet av våren 2005. Vi holder dere oppdatert med mer info så snart den detter inn, i mens kan dere titte på de første skjermbilene.

Siste fra forsiden