Eidos kunngjør Commandos: Strike Force

Med Commandos: Strike Force tar Eidos og Pyro Studios den kjente og kjære Commandos-serien i en ny retning. Dette er et taktisk actionspill hvor kommandosoldatene blant annet må ta turen til Norge.

Commandos: Strike Force foregår, som de tidligere spillene i serien, under andre verdenskrig. Her får du kontrollere tre forskjellige kommandosoldater (med ulike evner og egenskaper) som er på oppdrag dypt inne bak fiendens linjer. Disse oppdragene foregår i Russland, Frankrike og Norge, og går for eksempel ut på å infiltrere fiendtlige installasjoner, drive sabotasje og kidnappe viktige personer.

Spillet er et førstepersons skytespill som fokuserer på taktisk action. Du kan hele tiden skifte mellom de tre soldatene dine (en spion, en snikskytter og en tungt bevæpnet "green beret") slik at du til en hver tid kontrollerer den soldaten som passer best til situasjonen.

Et spennende aspekt av Commandos: Strike Force er at kartene du får spille på er svært åpne, slik at du selv kan velge hvordan du vil løse oppdragene dine. Oppdragene er ikke-lineære, og alle handlingene dine får konsekvenser. Du får tilgang til mye spennende utstyr og ulike typer våpen som kan brukes i din kamp mot de tyske nazistene, og i tillegg får du ved flere anledninger hjelp av allierte soldater.

I tillegg skryter Eidos og Pyro Studios av flerspiller for opp til åtte spillere samtidig. Spillet skal komme med flere ulike spillmodus, men noen detaljer om disse er enda ikke offentliggjort. Commandos: Strike Force kommer til PC, Xbox og PS2.

Siste fra forsiden