Eidos kunngjør nytt Urban Chaos-spill

Roll Call (også kjent som Zero Tolerance) har fått nok et nytt navn; Urban Chaos: Riot Response.

For lenge, lenge siden kunngjorde den britiske utgiveren SCi at kjente Argonaut Software jobbet med et nytt skytespill for konsoll. Dette spillet het Roll Call, og var blant annet spennende fordi det lot spilleren jobbe side om side med brannmenn, medisinsk personell og politistyrker.

Ikke lenge etter gikk Argonaut konkurs, og etter en tid med uvisshet, ble det klart at den nyetablerte utvikleren Rock Steady skulle ta seg av den videre utviklingen. Deretter fant SCi, som nå er kjent som Eidos, etter at de for en tid tilbake kjøpte opp sin britiske konkurrent, ut at de skulle endre navnet til Zero Tolerance: City Under Fire.

Nå har de imidlertid kunngjort at spillet får et helt annet navn, nemlig Urban Chaos: Riot Response. Det første Urban Chaos-spillet ble utviklet av Mucky Foot, og nå har altså Eidos besluttet seg for å vekke denne gamle franchisen opp igjen. Lanseringen av Urban Chaos: Riot Response vil finne sted i løpet av årets andre kvartal. Spillet kommer til PS2, Xbox og PC.

Urban Chaos: Riot Response følger hovedpersonen Nick Mason gjennom et år av livet hans. Han har akkurat kommet hjem fra militærtjenesten, og finner ut at byen hans er ødelagt av gjengkriminalitet. Han blir raskt medlem av en elitestyrke som må kjempe mot gjengene ved hjelp av alle mulige midler, og jobben hans er å sørge for innbyggernes sikkerhet uansett hva det måtte kreve.

Du får direkte kontroll over politi, ambulansepersonell og brannstyrker, og må jobbe sammen for å redde liv og materielle verdier. Spillet er et førstepersons skytespill som lover en unik spillopplevelse både på nett og alene, og kommer med et innovativt kontrollsystem hvor du kan gi ordre ved hjelp av en mikrofon.

Siste fra forsiden