Eidos kunngjør Tomb Raider: Legend

Eidos har nå offisielt kunngjort Tomb Raider: Legend, og her er de første detaljene.

Vi har tidligere fortalt at det er Crystal Dynamics som har fått i oppdrag å lage den neste Tomb Raider-tittelen, og i den offisielle kunngjøringen av spillet hevder de at utvikleren har brukt mye tid på å fundere på hvordan de skal bringe serien tilbake i rampelyset.

Eidos forteller at for å ta franchisen fremover, har de studert Laras opprinnelse, og som et resultat vil Tomb Raider: Legend gjeninnføre Lara som den atletiske, intelligente og underholdende eventyreren som ble så populær på nittitallet.

Spillet skal gjenopplive det karakteristiske gameplayet fra de tidlige spillene i serien, som fokuserer på utforsking og oppgaveløsning. For å hjelpe seg har Lara nå fått nytt utstyr, slik som et magnetisk klatresystem, kikkert, granater, en lykt ("personal lighting device") og kommunikasjonsutstyr.

Særlig mye mer har de ikke sagt, men de har gitt ut denne av den nye Lara Croft, som viser det nye utseendet hun har fått. Eidos forteller at den nye karaktermodellen har en mye mer naturlig struktur, samt detaljerte ansiktsuttrykk, reaktive øyne og svært jevne bevegelser.

Eidos vil gi ut flere detaljer den 12. april, i forbindelse med lanseringen av det offisielle nettstedet til spillet. Tomb Raider: Legend skal komme til PS2, Xbox og PC.

Siste fra forsiden