Eksklusive Shadow Ops-videoer - del 4

Gamer.no har, som eneste medie i Norge, gleden av å presentere en serie "bak kulissene"-videoer fra utviklingen av actionspillet Shadow Ops: Red Mercury. Her er fjerde episode, hvor fokuset er orkestermusikken.

Shadow Ops: Red Mercury er en førsteperson action/thriller, hvor spilleren inntar støvlene til en profesjonell Delta Force-soldat. Spillet er action-orientert, men utviklerne ønsker å gi spilleren en virkelig god og unik filmatisk opplevelse, og har derfor hyret inn to Hollywood-studioer til å gjøre lydeffekter og musikk. I den senere tid har Atari fått THX-godkjent lyden, og arbeidet med lydbildet gjøres nå i samarbeid med THX. Utviklerne forteller at de har innflytelse fra en rekke store Hollywood-produksjoner, blant annet Black Hawk Down, som et av lydstudioene har jobbet med tidligere.

I denne fjerde delen av videoserien, blir vi informert om arbeidet rundt den filmatiske musikken. Zombie Studios har hyret inn Inor Zur, en kjent komponist, som har gjort musikk til en rekke andre militære skytespill. Han har, med hjelp av et komplett orkester, produsert og tatt opp over en time musikk i The Seatle Symphony.

For mer informasjon om Shadow Ops: Red Mercury kan du lese artikkelen vår fra onsdag, eller ta en titt på vår produktside. Disse eksklusive filmene vil vi presentere i tiden mot lansering av Xbox-versjonen 18. juni. PC-versjonen kommer ikke før oktober.

Siste fra forsiden