Ekstrem racing for Xbox

GMX Media har kunngjort Extreme 4x4, et bilspill hvor du får spinne i stykker farlige baner med heftige biler.

Britiske GMX Media har nå sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene Extreme 4x4, som blir deres første konsollspill noensinne. I den kortfattede pressemeldingen sin spør de om du er lei simulatorer med flere menyer enn kilometer i timen, og hevder at hvis svaret er ja, bør du ta en titt på Extreme 4x4. Spillet beskrives som et actionbasert bilspill hvor du får tilgang til farlige baner og heftige biler.

For å sørge for at Extreme 4x4 blir annerledes enn andre spill i samme sjanger, har utviklerne lagt til ting som tornadoer som må unngås, miner i veien og store steinras. Og, om ikke annet, ser spillet ut til å bli unikt på den måten at spilltittelen faktisk staver ordet "extreme" riktig.

GMX Media forteller at de mener spillet representerer en glimrende introduksjon for dem til konsollmarkedet, og sier videre at de er i forhandlinger med en rekke andre utviklere i forbindelse med utgivelser av spill på Xbox og andre konsoller. Når det gjelder akkurat dette spillet, forventer de at lanseringen vil finne sted i september. Skjermbildene finner du på spillets produktside hos GMX Media.

Siste fra forsiden