Ekstremt hinderløp i Free Running

Free Running er basert på ekstremsporten Le Parkour, som vi blant annet fikk se litt av i den nyeste James Bond-filmen.

Reef Entertainment har kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Free Running, et spill basert på ekstremsporten Le Parkour. Her må spillerne komme seg gjennom komplekse bymiljøer så raskt som mulig, og poenget er ikke å løpe rundt bygninger og andre hindre, men over dem.

Free Running skal komme med et helt nytt gameplay, hvor du får teste yttergrensene av hva menneskekroppen klarer å yte, ved hjelp av over 50 forskjellige bevegelser, triks og stunts (med eksotiske navn som "Kong Vaults", "Pharaoh Climbs", "Rail Split Vaults" og "Vertical Wall Runs"). Spillet får flere spillmoduser, hvor du får kjempe både mot datastyrte og menneskestyrte motstandere.

Spillet har blitt utviklet i samarbeid med den franske Parkour-legenden Sebastien Foucan, som dukker opp som med hint og veiledning i løpet av spillet. I tillegg får vi gjesteopptredener fra Urban Freeflow, som er en av de største Parkour-gruppene i Storbritannia.

Spillet kommer til PSP og PS2, og er under utvikling hos studioet som tidligere var Core Design (utvikleren bak Tomb Raider og Project Eden), men som nå er en del av Rebellion. Den britiske utgiveren Reef Entertainment forteller at de vil Europa-lansere spillet i løpet av første kvartal neste år.

I følge Rebellion-sjefen Jason Kingsley, er Free Running svært populært blant selskapets testere, og mange av dem beskriver det visstnok som "Tony Hawk uten rullebrett". Mer info om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden