Elden Ring - FromSoftware

Elden Ring er samarbeids­prosjektet til FromSoftware og Game of Thrones-forfatteren

Det kommende actionrollespillet ble røpet like før E3.

Daniel Ahmad/Twitter

En enorm lekkasje hos utgiver Bandai Namco kan ha bekreftet ryktene om et samarbeidsprosjekt mellom Dark Souls-skaper FromSoftware og Game of Thrones-forfatter George R. R. Martin.

Slik skal Elden Ring-logoen se ut.
Daniel Ahmad/Twitter

Ifølge en rekke kilder, inkludert bransjeanalytiker Daniel Ahmad og Twitter-bruker Sabi, skal spillet hete Elden Ring. Det dreier seg visstnok om et actionrollespill satt i en ny fantasy-verden, som Martin og FromSoft-sjef Hidetaka Miyazaki har snekret sammen.

– Elden Ring, utviklet av FromSoftware Inc. og Bandai Namco Entertainment Inc, er et fantasty-basert actionrollespill satt i en verden skapt av Hidetaka Miyazaki og George R. R. Martin. Fare og oppdagelse lurer rundt ethvert hjørne i FromSoftwares hittil største spill, lyder lekkasjen.

Ifølge Ahmad utvikles Elden RIng for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Planen var å offisielt vise frem spillet under E3 neste uke, men lekkasjen kom FromSoft og Bandai i forkjøpet.

Forfatteren hintet

Ryktene om samarbeidsprosjektet fikk for alvor bein å gå på i mai, da Martin avslørte at han hadde vært med på utviklingen av et japansk videospill. Forfatteren ville ikke avsløre noe om spillet, men nettstedet Gematsu hevdet at det var snakk om et nytt prosjekt fra FromSoftware.

Ifølge den opprinnelige kilden skal det være snakk om et åpen verden-spill som har vært i utvikling i tre år. Etter sigende skal man få lov til å ri på hester, men ellers har vi fått lite informasjon å gå på.

Siste fra forsiden