Game of Thrones - Dark Souls

Rykte: Game of Thrones-skaperen jobber med et åpen verden-spill fra Dark Souls-utvikleren

Illustrasjonsbilde fra Telltale Games' Game of Thrones-spill.
Espen Jansen/Gamer.no

George R. R. Martins A Song of Ice and Fire-univers har allerede blitt «spillmatisert» via Telltale Games' Game of Thrones-spill, men nå ser det ut til at den kjente fantasy-forfatteren har involvert seg i spillutvikling på en mer direkte måte.

Som nettstedet Gematsu melder la Martin nylig ut et innlegg på sin egen offisielle blogg hvor han nevner et knippe prosjekter han er involvert i nå som Game of Thrones-serien er over – og blant disse befinner det seg et spill.

– Jeg er blitt konsultert om et videospill fra Japan, skriver Martin i blogginnlegget, dessverre uten å utdype videre hva dette dreier seg om.

Trolig et FromSoftware-spill

Skal FromSoftware gå videre til åpen verden-sjangeren etter deres seneste tittel Sekiro: Shadows Die Twice?
Activision

En kilde som Gematsu har vært i kontakt med hevder imidlertid at det er et kommende spill fra FromSoftware – studioet bak Dark Souls-spillene – Martin refererer til i blogginnlegget sitt.

Ifølge denne kilden dreier det seg om et åpen verden-spill som har vært under utvikling i tre år. I spillet kan man visstnok ri på hester, men utover dette foreligger det ikke noe mer informasjon om spillprosjektet.

At spillet tilhører rollespillsjangeren virker imidlertid ikke som en altfor dristig antakelse. Spillet utvikles angivelig som et samarbeid mellom FromSoftware-sjefen selv, Hidetaka Miyazaki, og George R. R. Martin.

Gematsus kilder hevder at spillet skal bli offisielt kunngjort på Microsofts E3-pressekonferanse i år.

Ingen av opplysningene er altså offisielt bekreftet, men utfra Martins blogginnlegg å dømme kan vi nok uansett konkludere med at forfatteren faktisk jobber med et spill.

Les også: Rykte: Activision skroter den vanlige Call of Duty-syklusen »

Siste fra forsiden