Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring får ikke flere utvidelser etter Shadow of the Erdtree

FromSoftware

TLDR

  • 21. juni lanserer FromSoftware Shadow of the Erdtree, den første og eneste utvidelsen for Elden Ring.
  • Utvidelsen skal levere en mer sammenhengende opplevelse som passer med spillfokuset på fri utforskning.
  • Shadow of the Erdtree vil introdusere flere nye figurer og våpentyper.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

21. juni vil FromSoftware lansere Shadow of the Erdtree, den første utvidelsen for Elden Ring. Det blir også actionrollespillets siste utvidelse, har spillsjef Hidetaka Miyazaki bekreftet.

I et intervju med kinesiske 篝火营地​ (Bonfire Camp) forklarte Miyazaki at teamet besluttet å slippe tilleggsinnholdet i en samlet pakke. Det for å levere en mer sammenhengende opplevelse, som ifølge spillsjefen passer bedre med Elden Rings fokus på fri utforsking av en stor og åpen verden.

Dermed kommer det ikke noe mer innhold etter lanseringen av Shadow of the Erdtree, ifølge Miyazaki. FromSoft har imidlertid tidligere fortalt at dette blir den største utvidelsen studioet noen gang har laget, så det skal ikke mangle på innhold.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree lanseres 21. juni.
FromSoftware

Akkurat hvor mye innhold det er snakk om ville spillsjefen imidlertid ikke ut med. Som Miyazaki forklarte ble han anklaget for å fare med løgner da han sa det ville ta rundt 30 timer å fullføre Elden Ring. I stedet brukte spillere flest gjerne to til tre ganger så mye, så Miyazaki tror ikke han er beste personen til å gjette på antall spilltimer i Shadow of the Erdtree.

Ellers kunne FromSoft-lederen fortelle at utvidelsen vil introdusere flere nye figurer å bli kjent med. En rekke nye våpentyper kommer også til, samt et nytt system for tilegning av erfaringspoeng. Sistnevnte later til å gi spillere valget om å låse nivået til figuren sin, slik at opplevelsen blir litt vanskeligere for den som måtte ønske det.

LES OGSÅ: Miyazaki er åpen for å la noen andre regissere fremtidige Souls-spill »

Siste fra forsiden