Elden Ring

Elden Ring har solgt 12 millioner eksemplarer

Bandai Namco

Det er ingen tvil om at Elden Ring er populært. Siden lanseringen 25. februar har sosiale medier vært tapetsert med klipp og kommentarer om spillet, mens vennelista på Steam, PlayStation og Xbox til enhver tid har flere som spiller.

Natt til onsdag kunne FromSoftware sette tall på akkurat hvor populært spillet er – med 12 millioner solgte eksemplarer.

I en pressemelding forteller utvikleren, sammen med utgiver Bandai Namco, fortelle at den imponerende milepælen ble nådd 14. mars. Til sammenligning var det først etter lanseringen av Dark Souls 3 at Dark Souls-serien som helhet bikket 12 millioner solgte eksemplarer.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

FromSoft-sjef Hidetaka Miyazaki var naturlig nok fornøyd med salgstallet hittil. I en uttalelse rettet han en stor takk til spillere, samtidig som utvikleren hintet om at Elden Ring også snart vil dukke opp i andre medieformer – altså ikke bare som spill.

Gamer.no-skribent Andreas Bjørnbekk var raus med lovordene i vår anmeldelse av spillet. Elden Ring fikk toppkarakter, og ble omtalt som «en makeløs blanding av Dark Souls, Shadow of the Colossus og The Legend of Zelda: Breath of the Wild».

LES OGSÅ: 10 kjappe tips til deg som er rasende på Elden Ring »

Siste fra forsiden