Elden RIng - Let Me Solo Her

Elden Ring-mod legger inn superspilleren «Let Me Solo Her» som medhjelper

Spillerens legendestatus fortsetter å vokse.

«Let Me Solo Her» har den siste uka seilt frem som en av Elden Rings mest legendariske spillere. Nå er han tilgjengelig som medhjelper i spillet, takket være en modifikasjon for PC-versjonen.

Superspiller

Let Me Solo Her ble raskt en superstjerne på Reddit.
Skjermdump: Reddit

Legenden om Let Me Solo Her vokste seg frem på Reddit, der flere i tur og orden begynte å hylle den mystiske skikkelsen. Spillere forklarte at han hadde hjulpet dem gjennom kampen mot Malenia – som anses som en av de vanskeligste fiendene i hele Elden Ring – men det var ikke alt.

Som spillerens navn tilsier vil Let Me Solo Her helst ta opp kampen mot Malenia alene. Med en medhjelper i gruppa blir sjefsfiender vanskeligere å hamle opp med, som bare gjør bragden mer imponerende. I tillegg har hans utseende vakt oppsikt, da figuren stiller nesten naken, med bare en krukke på hodet og to samuraisverd.

Med tre i gruppa blir Malenia enda tøffere, men Let Me Solo Her fikser biffen alene.
Klein Tsuboi

I et intervju med Polygon fortalte Let Me Solo Her nylig at han selv brukte nesten 170 forsøk på å bekjempe Malenia første gang. Etter det bestemte han seg for å bruke tiden sin på å hjelpe andre gjennom den knallharde utfordringen.

Og nå kan spillere ta med seg Let Me Solo Her overalt. Modder Garden of Eyes har byttet ut Lone Wolf Ashes med det han kaller Puppet of the Legend, som altså lar deg tilkalle en datastyrt utgave av spilleren hvor hen man går.

Du kan se Puppet of the Legend i aksjon i videoen øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Malenia har blitt enda vanskeligere takket være en feil i Elden Rings nyeste oppdatering »

Siste fra forsiden