Elden Ring - Malenia

Ny Elden Ring-feil gjør spillets vanskeligste fiende enda tøffere

Oppdatering 1.04 gir Malenia litt ekstra hjelp.

FromSoftware

Tirsdag rullet FromSoftware ut nok en oppdatering for Elden Ring. med en rekke justeringer og balanseendringer til det populære spillet. Som spillere har funnet ut har det imidlertid også sneket seg inn minst én utilsiktet endring, som gjør en av spillets vanskeligste kamper enda vanskeligere.

Som «Demonboy995» dokumenterte via Reddit er det sjefsfienden Melania som har fått en hjelpende hånd i oppdatering 1.04.

Melania trenger ikke lenger treffe deg for å få tilbake helse.
Klein Tsuboi

Før oppdateringen fikk hun tilbake en bit med helse dersom hun traff deg med sverdet sitt. Som videoen til høyre viser får hun nå helse tilbake selv om hun ikke treffer deg.

Det bidrar til å gjøre en allerede knallhard kamp enda vanskeligere, og ikke minst mer tidkrevende.

Spillets utvikler har så langt ikke kommentert situasjonen, og notater om oppdateringen nevner heller ingen endringer til kampen mot Malenia. FromSoft har selvfølgelig ingen problemer med å gjøre ting vanskeligere i spillene sine, men foreløpig er det ingen grunn til å tro at dette er noe annet enn en feil som trolig vil bli fikset etter hvert.

Ellers skilter oppdatering 1.04 med justeringer i fleng, som blant annet gjør større slagvåpen mer effektive og diverse trylleformler hurtigere å fyre av. Du kan lese mer om endringene på nettsidene til utgiver Bandai Namco.

LES OGSÅ: Elden Ring har solgt 12 millioner eksemplarer »

Siste fra forsiden