Electronic Arts skal utgi Burnout 3

Den fartsfylte spillserien Burnout får en tredje utgave, og denne gangen er det Electronic Arts som skal lansere spillet.

Kilder innenfor både Electronic Arts og utvikleren Criterion sier at Burnout 3 blir et av nøkkeltitlene i 2004. Og i motsetning til Burnout 2, skal den tredje utgaven lanseres samtidig på alle tre konsollene - GameCube, PlayStation 2 og Xbox.

Electronic Arts kjøper dermed opp rettighetene som tidligere var tildelt selskapet Acclaim. Det sies at Burnout-serien er blant de mest populære europeiske spillene Acclaim noensinne har hatt.

Burnout 3 skal også komme med omfattende onlinemuligheter, naturligvis først og fremst til PlayStation 2. Xbox Live er også aktuelt, men Electronic Arts litt hårsåre forhold til Microsoft kan eventuelt sette kjepper i hjulene for det samarbeidet. Burnout 3 ses på som et av Electronic Arts sikreste titler for suksess i 2004, sammen med blant annet Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Burnout-serien er en rekke fartsfylte bilspill som tar for seg asfalt-racing i Need for Speed: Underground-sjangeren. I Burnout 2 kunne blant annet spillere konfigurere bilens ytelse og utseende, mye slik som i Electronic Arts seneste bilspill.

Siste fra forsiden