– Vi er ikke skuffet over Destiny 2: Forsaken

Bungie slår tilbake mot Activisions uttalelser.

Bungie

Activision uttrykte nylig skuffelse over Destiny 2, og da spesielt at det ikke har blitt populært nok blant spillere. Uttalelsen falt imidlertid ikke i smak hos utvikler Bungie, som i helgen tok spillet til forsvar.

Bungie er fornøyde med tilbakemeldingene det har fått siden lanseringen av Destiny 2: Forsaken.
Activision

– Vi er ikke skuffet over Destiny 2: Forsaken (spillets nyeste utvidelse, journ.anm). Vi hadde som mål å bygge et spill som Destiny-spillere ville like, og vi i Bungie liker det også. Å bygge Destiny for spillere som elsker det er, og vil fortsette å være, vårt fokus fremover, sa spillsjef Luke Smith på Twitter.

Mens Destiny 2 fikk en blandet mottakelse ved lansering, har kjernefans vært mer fornøyde siden Forsaken kom i september. Bungie ser tydeligvis et potensiale det er verdt å bygge videre på, selv om Activision virker å antyde at det ikke holder.

Savner større engasjement

Det var under presentasjonen av sin nyeste kvartalsrapport at Activision etterlyste større engasjement fra Destiny 2-spillere.

– Vi har enda ikke sett at kjernen har engasjert seg på nytt i Destiny, som på en måte har ført til at spillet ikke har møtt forventningene våre hittil.

Ifølge utgiveren klarte ikke Forsaken-lanseringen å føre til en merkbar økning av spillerbasen. Likevel har ikke Activision gitt opp, og selskapet håper fortsatt å kunne overbevise spillere som er skeptiske til Destiny 2.

Det første leddet i planen for å vinne flere fans ble satt i bevegelse allerede i september, da spillet ble delt ut til PlayStation Plus-abonnenter. Akkurat nå er PC-versjonen helt gratis, og om du enda ikke har sikret deg et eksemplar har du sjansen frem til 18. november.

Vår skribent var brukbart fornøyd med Destiny 2.
Les anmeldelsen av spillet her »

Siste fra forsiden